čtvrtek 19. května 2016

Serena Williamsová po devíti měsících ukončila čekání na 70. titul

Serena Williams je americká profesionální tenistka a také jedna z nejlepší hráček historie tenisu. Na svém kontě má 27 grandslamových titulů. 

Tato světová jednička ukončila dlouhé čekání na svůj jubilejní 70. titul a vyhrála antukový turnaj v Římě už počtvrté. Ve finále zdolala Madison Keysovou.

Kvůli zranění kolena přišla loni Serena o závěr sezony a letos se objevila pouze na třech akcích, ze kterých si trofej neodvezla.

Na prvním antukovém turnaji neztratila ani set, když postupně porazila hráčky Friedsamovou, McHaleovou, Kuzněcovovou, Beguovou a ve finále Madison Keysovou, kde zvítězila 7-6 6-3.

Serena Wiliams tak porazila o třináct let mladší soupeřku ve dvou setech a i ve třetím vzájemném střetnutí v Římě svou neporazitelnost prodloužila na 19 zápasů. Serena navázala na své triumfy z let 2002, 2013 a 2014, kde do své velmi bohaté sbírky přidala svoji sedmdesátou trofej ve dvouhře.

Serena Williamsová vyhrává s inovovanou tenisovou raketou Wilson Blade 104 2015, která má lepší ovladatelnost v prodloužené verzi. Konstrukce rakety je též inovovaná a tak je jejím výsledkem pružnější reakce, dále delší prodleva při kontaktu s tenisovým míčem a tak zvyšuje konstrolu. Tenisová raketa Wilson Blade 104 2015 je ideální volbou pro ty hráče, kteří mají rádi rychlé výměny již od základní čáry a porřebují mít větší plochu hlavy pro čistý úder. 

Tenisová raketa Wilson BLADE 104

Žádné komentáře:

Okomentovat