neděle 24. července 2016

Speciální kolekce Nike

Značka Nike připravila novou kolekci pro tenisové špičky právě k turnaji Australian Open, kde se kromě rychlosti podání předvádí i nejnovější trendy v oblékání na kurtu. Ve Wimbledonu není prostor pro barvu, avšak v Melbourne nejsou sportovci ničím omezení. Tradice bílé barvy na kurtu byly zavedeny proto, aby na oblečení nebyly vidět skvrny potu. S textilií Nike Dri-FIT se to stát nemůže. Funkční materiály, základní barvy a moderní pohodlné střihy jsou v horku nezbytností a jádrem všeho je textilie Dri-FIT.

Světové jedničky jako Maria Sharapova, Serena Wiliams, Eugenie Bouchar, Rafael Nadal a Roger Federer se objevují nejen na kurtech, ale i na stránkách módních časopisů jako je například Vogue a tak se stali i sportovci inspirací kolekce Nike Court. Díky tomu vznikly šaty Nike Court Maria Premier, která přesně ví, co ji sluší.

A kdo by nechtěl nastoupit na kurt se sebevědomím, které má Rafael Nadal. Pořízením Nike Challenger Premier Rafa Crew Tennis Shirt, ve kterém byla poprvé použita technologie Nike AeroReact, která se přizpůsobí svou strukturou tak, aby pokožka dýchala co nejlépe. 

Dětské tenisové tričko Nike Challenger Premier Rafa Crew 802145-418 tyrkysové


Chcete být i vy za hvězdu na kurtu, tak neváhejte a pořiďte sobě nebo Vašim dětem například tenisové triko Nike Challenger Premier Rafa Crew.

Žádné komentáře:

Okomentovat