neděle 8. června 2014

Tenisové rakety WILSON



Tenisové rakety WILSON patří mezi nejpoužívanější sportovní vybavení profesionálních tenistů i rekreačních hráčů. Je to dáno zejména jejich vysokou kvalitou a jedinečnými technologiemi, díky kterým jsou rakety WILSON dlouhodobou špičkou na trhu.

Historie značky WILSON
Značka WILSON byla založena v roce 1913 v USA. Již od svého počátku velice významně ovlivňovala celý sportovní průmysl. Značka se okamžitě stala pravou americkou ikonou ve světě sportovního vybavení pro míčové hry, jako je tenis, golf, basketbal, squash, badminton, softbal, baseball nebo americký fotbal. 

Převratné technologie a doplňky pro sportovce
Společnost WILSON se zabývá nejen vývojem nových převratných technologií v oblasti sportu, ale také vyrábí veškeré doplňky pro sportovce, jako je například sportovní oblečení, obuv, batohy, ručníky, lahve a další. V současné době společnost sídlí v americkém Chicagu a zaměstnává více než 1.600 lidí po celém světě. Specializované prodejní sítě společnosti WILSON najdete ve více než 100 zemích světa.

Profesionální světoví hráči používají rakety WILSON
Značka WILSON patří mezi původce převratných technologií, které během jednoho století posunuly tenisovou hru o obrovský krok vpřed. Tenisové rakety WILSON se již staly legendární klasikou a po celém světě je úspěšně používá již několikátá generace sportovců. Po tenisových kurtech se s raketami WILSON proháněly i takové osobnosti jako je Jimmy Connors, Chris Evert, Stefan Edberg a Pete Sampras. Ke svým vítězstvím používá rakety WILSON také švýcarský profesionální tenista Roger Federer, který se řadí mezi nejúspěšnější hráče tenisu současnosti. 

Tenisové rakety WILSON pro začátečníky i závodní hráče
Tenisové rakety WILSON jsou k dostání v různých velikostech, váhových kategoriích a vybírat také samozřejmě můžete z velkého množství jejich typů a modelů. V sortimentu WILSON naleznete tenisové rakety pro děti, začátečníky, pokročilé i pro závodní hráče. Tenisové rakety WILSON se perfektně drží v ruce, zajišťují přesnou hru, a přispívají tak k vašim lepším výsledkům na kurtu.

Žádné komentáře:

Okomentovat