neděle 27. července 2014

Tenisové rakety HEAD



Tenisové rakety HEAD patří mezi absolutní špičku mezi tenisovými raketami. Je to dáno zejména unikátními technologiemi, kterými jsou tenisové rakety HEAD obdařeny. V současné době zaujímají tenisové rakety HEAD první místa evropském i světovém měřítku ve statistikách prodejnosti.

Historie rakouské společnosti HEAD se datuje již od roku 1847. Tehdy totiž byla založena předchůdkyně této značky a názvem Tyrolia. Když v roce 1947 vyvinul Howard Head první lyže z laminovaného kovu, začala se společnost spojovat se jménem HEAD. Roku 1950 byla firma přejmenována na HEAD Ski Company, Inc. Velice brzo na to se tato značka stala nejprodávanější značkou lyžařského sortimentu v USA i v Evropě. U výroby lyží ovšem firma HEAD nezůstala a na konci 80. let se začala specializovat také na výrobu snowboardů, atletické obuvi a tenisového vybavení. 

V současné době je společnost HEAD součástí mezinárodní skupiny HEAD NV, což je světově vedoucí a globálně nejrychleji se rozvíjející skupina v oblasti profesionálního sportovního zboží.

Tenisové rakety HEAD jsou rozděleny do kategorií pro profesionální hráče, rekreační a začínající hráče. Konstrukce tenisových raket HEAD je vyrobena z materiálu Graphene, což je nejsilnější a zároveň nejlehčí materiál na světě. Tato lehoučká konstrukce Graphene zvyšuje úroveň síly podle hmotnosti a dodává raketě mimořádnou ovladatelnost. 
S tenisovými raketami HEAD je hra vždy přesná a zároveň pohodlná. Rakety umožňují při hře maximální kontrolu a dobře sedí v ruce.

Tenisové rakety HEAD používají při hraní světových turnajů takoví přední hráči jako je Novak Djokovič nebo Maria Sharapova. Z našich českých tenistů je například Tomáš Berdych nebo Radek Štěpánek.



Žádné komentáře:

Okomentovat