úterý 12. srpna 2014

Tenisové rakety PRINCE



Tenisové rakety PRINCE zajišťují excelentní hru a jsou vhodné jak pro začínající, tak i pro profesionální hráče. Tyto rakety poskytují excelentní spin, zrychlují hru a zajišťují perfektní cit během hry. 

Vývoj tenisových raket PRINCE se neustále posunuje kupředu a značka každoročně přichází na trh s řadou nových patentovaných technologií. Série tenisových raket EXO3 představuje rakety různých rozměrů, váhy, velikostí i gripů. Vybírat také můžete ze zajímavých barev raket a různých druhů výpletů.


Historie značky PRINCE
PRINCE je americká značka zaměřená zejména na výrobu produktů pro na raketové sporty. Tato společnost byla založena v roce 1970 v Princetonu (odtud název Prince). Zajímavostí ovšem je, že tato firma se původně zabývala výrobou nahrávacích strojů, které ve své  garáži vynalezl Bob McClue. Později se ovšem firma začala zabývat na výrobu tenisového, squashového a badmintonového vybavení. V roce 1977 firma představila model rakety „THE GRAPHITE“, který obsadil 4.místo ve světovém žebříčku. Roku 1986 společnost PRINCE uvedla na trh raketu Magnesium Pro, s kterou Pete Cash vyhrál Wimbledon.

Patentované technologie
Tenisové rakety PRINCE jsou výjimečné svými patenty a inovacemi. Jsou vyrobeny velice precizně a umožňují přesnou hru. Rakety mají skvělou aerodynamiku a hra je s nimi vysoce komfortní. Tenisové rakety PRINCE jsou také mimořádně odolné a mají dlouhou životnost.


Tenisové doplňky PRINCE
Značka PRINCE mimo jiné také vyrábí skvělé tenisové doplňky, jako jsou tenisové tašky a bagy, které jsou perfektně promyšlené a vyrobené tak, aby vám zjednodušily přenášení tenisových raket, míčků a sportovního oblečení. Tenisová obuv Prince patří mezi nejkomfortnější a nejodolnější na trhu.

Tenisové osobnosti hrají raketami PRINCE
S mimořádně kvalitními tenisovými raketami PRINCE hrají na rozhodujících utkáních i takové osobnosti, jako je David Ferrer, Querrey, Marion Bartoli, Shahar Peer, bratrská deblová dvojice Bob a Mike Bryanovi, nebo Daniela Hantuchová.  

Žádné komentáře:

Okomentovat