neděle 28. září 2014

Tenisové rakery BABOLAT



Tenisové rakety Babolat se řadí k naprosté špičce mezi tenisovými raketami. Ke své hře je používají přední tenisový hráči a hráčky jako je například naše česká nadějná hráčka Karolína Plíšková, nebo olympijský vítěz a šampion ve Wimbledonu Rafael Nadal.

Historie značky Babolat
Společnost Babolat vznikla v roce 1875 ve francouzském Lyonu a stala se tak nejstarší tenisovou značkou na světě. Nejdříve se firma zabývala výrobou jedinečných přírodních strun do tenisových raket. Poté se stala první společností vyrábějící syntetické struny. Babolat sklidila se svými produkty na trhu veliký úspěch a následně začala postupně přidávat také další tenisové doplňky. V roce 1994 spatřily světlo světa první tenisové rakety Babolat,  v roce 2001 firma rozšířila svoji produkci o badmintonové vybavení a v dalších letech se sortiment značky postupně rozrůstal také o míče, textil a obuv.

Charakteristickým prvkem tenisových raket Babolat je dvojitá čára, objevující se na výpletu i na rámech.

V současné době je značka Babolat reprezentována ve více než 100 zemích, 20 000 obchodních řetězcích se sportovním zbožím a 20 000 partnerských klubech. Babolat nabízí kompletní řadu produktů pro tenisové a badmintonové hráče od začátečníků až po profesionály.

Unikátní technologie a inovace
Tenisové rakety Babolat jsou výjimečné svými inovacemi a technologiemi. 

Výrobky jsou neustále vyvíjené dál a dalo by se říci, že tenis je popoháněn Babolatem. Tenisové rakety Babolat umožňují zvýšit výkon hráče. Jako příklad lze uvést důkladné studování hry tenisty Rafaela Nadala, kdy Babolat vylepšil jeho raketu AeroPro Drive unikátními technologiemi pro efektivnější hru.

Žádné komentáře:

Okomentovat