pondělí 20. října 2014

Tenisová raketa PRINCE EXO3 REBEL TEAM 98



Hledáte odlehčenou raketu, se kterou se vám bude dobře manévrovat? Právě takovou raketou je excelentní tenisováraketa PRINCE EXO3 REBEL TEAM 98, která vám poskytne maximální kontrolu během hry!

Přesná hra
Tenisová raketa PRINCE EXO3 REBEL TEAM 98 je unikátní svojí menší hlavou, tenčím průřezem a hustším vzorem výpletu. Raketa vám poskytne dokonalou přesnost a velmi dobrou rotaci. Hmotnost nevypletené rakety je 280 g. Její moderní technologie EXO3 zajistí přesnou hru, skvělou kontrolu úderů.

Pro juniory i dospělé hráče
Díky těmto vlastnostem je tenisová raketa PRINCE EXO3 REBEL TEAM 98 skvělou volbou pro ambiciózní juniory, kteří přecházejí na dospělé rakety, stejně tak jako vlastnosti této rakety ocení dospělí hráči, kteří hledají nízkou hmotnost, dobrou ovladatelnost, obratnost, rychlost švihu, vysokou výkonnost a přesnou kontrolu úderů.

Maximální rychlost a dobrá ovladatelnost
S tenisovou raketou PRINCE EXO3 REBEL TEAM 98 se také bude velice dobře hrát agresivnějším hráčům, kteří se snaží maximalizovat rychlost hlavy rakety. Na síti je dobrá ovladatelnost rakety zřejmá a pohodlnost hry s ní ucítíte hned při prvním úderu od základní čáry.

Tenislife.cz nabízí tenisovou raketu PRINCE EXO3 REBEL TEAM 98 společně s výpletem Isospeed BLACK FIRE 12 m zdarma. Nabídka platí až do vyprodání zásob!

Tenisový výplet Isospeed BLACK FIRE 12 m
Tenisový výplet Isospeed BLACK FIRE 12 m je monofilní polyesterový výplet, který byl vyroben na přání závodních hráčů. Výplet poskytuje plnou kontrolu při vysokém zrychlení míče a neposunuje se v rámu.





Žádné komentáře:

Okomentovat