pátek 31. října 2014

Výprodej sportovního oblečení



Sháníte sportovní oblečení za nízké ceny? V těchto dnech probíhá na stránkách internetového e-shopu tenislife.cz výprodej značkového sportovního oblečení, které vyniká svojí vysokou kvalitou, funkčností a zaujme vás svojí velice příznivou cenou!

V nabídce naleznete například pánská sportovní trička Wilson s dlouhým i krátkým rukávem, která mají moderní vzhled, jsou příjemné na nošení a zajisté oceníte také jejich vysokou funkčnost. Sportovní trička Wilson zajišťují perfektní odvod potu a zanechají vaši pokožku dokonale suchou v jakékoliv situaci. 

Tenisová trička
Zaujmout vás může například pánské tenisové tričko Wilson Straight Sets Crew, které je ideální pro všechny sportovní aktivity, jako je tenis, squash nebo badminton. Tričko je vyrobeno z polyesteru a bambusových vláken, je hebké na dotek a raglánový střih je velice pohodlný na nošení. Tričko je opatřeno nano UV technologií a technologií nano WIK, která zajišťuje dobrý odbod vlhkosti z pokožky.

Pro vaši pohodlnou hru vám můžeme nabídnout speciální Wilson SP Solana Embossed 10, které jsou vyrobeny z polyestrového materiálu a perfektní pohyb v nich vám zajistí speciální strečový materiál. Pas je opatřený gumou s praktickou šňůrkou na dotažení. Tenisové kraťasy mají na bocích všité síťované vklady umožňující dobré odvětrávání. Praktickou vychytávkou kraťasů jsou dvě dostatečně hluboké kapsy na úschovu míčků.
tenisové kraťasy


Sportovní ponožky
V našem výprodeji vás také mohou zaujmout speciální sportovní ponožky Wilson Ergostep, které vám zajistí dokonalý komfort díky schopnosti regulovat vlhkost a pot. Ponožky mají unikátní konstrukci, která zajišťuje zpevnění ponožky v oblasti prstů a paty, díky čemuž budou vaše chodidla chráněna před vznikem nepříjemných puchýřů.  Boční zpevnění ponožky zase zlepšuje přilnavost ponožky k noze a zamezuje jejímu nežádoucímu posunování v botě. Ponožky Wilson Ergostep jsou vyrobeny z 59% z bavlny, z 25 % z nylonu, z 15% z polyesteru a z 1% elastanu.



Žádné komentáře:

Okomentovat