středa 22. října 2014

Nová raketa Rogera Federera – Wilson PRO STAFF RF 97 Autograph



Možná jste si také všimli, že Roger Federer již nějakou dobu ke své hře používal nenápadné černé rakety, které postrádaly jakýkoliv design či nápis. Tenisoví fanoušci tak mohli jenom spekulovat, o jaký model rakety se jedná. Tajemství rakety Rogera Federera ale již bylo konečně odtajněno - testoval totiž nový prototyp tenisové rakety Wilson PRO STAFF RF 97 Autograph, která mu konečně během hry poskytuje vše, co potřebuje.



Větší hlava rakety
Je známo, že Roger dlouho používal tenisové rakety Wilson Pro Staff Six.One 90, které měly velikost hlavy 90 palců.  Tenisová raketa Wilson PRO STAFF RF 97 Autograph je ale o něco větší, než jsme u Federera zvyklí. Velikost hlavy má 97 palců, umožňuje větší razanci, má větší sweetspot a zajišťuje lepší herní cit. Skvělé vlastnosti rakety Federer ozkoušel i během svého nedávného vítězství v Dubaji.

Tenisová raketa Wilson PRO STAFF RF 97 Autograph bude vyhovovat všem hráčům s útočným a přesným herním stylem i těm, kteří se chtějí ve své hře neustále zlepšovat.

Úzká spolupráce mezi společností Wilson a Rogerem Federerem
Tato nová řada Pro Staff je výsledkem zatím nejužší spolupráce mezi společností Wilson a Rogerem. Konečným výsledkem je naprosto přelomová raketa, která obohatí celou tenisovou sféru.

Federerova spolupráce se značkou Wilson trvá již od roku 1998, kdy vyhrál Wimbledon s raketou Wilson Pro Staff 85. Krátce po tomto úspěchu začal spolupracovat se společností Wilson na vývoji 90-palcové rakety, která byla s různými úpravami jeho skvělou zbraní během celé doby jeho kariéry.

Zde můžete shlédnout zajímavá videa o nové raketě Wilson PRO STAFF RF 97 Autograph:




Žádné komentáře:

Okomentovat