neděle 26. října 2014

Společnost Wilson slaví 100 let



Celosvětově uznávaná sportovní značka Wilson oslavila již 100 let své existence na trhu. Za dobu svého působení převážně v oblasti tenisu, týmových sportů a golfu tato značka vyvinula spoustu nových převratných technologií, které významně přispěly ke zdokonalení hry.

Málo kdo možná ví, že tato společnost původně vznikla jako firma Ashland Manufacturing, která se zabývala zpracováváním zvířecích produktů a dřeva. Později byla firma přejmenovaná na název Wilson podle svého prezidenta Thomase E. Wilsona. Společnost se začala postupně zabývat výrobou tenisových raket a díky úzké spolupráci se špičkovým hráčem Jackem Kramerem byla vyvinuta legendární tenisová raketa Jack Kramer. Spolupráce s úspěšnými světovými hráči se firmě velice zalíbila a tenisový nadšenci tak o pár let později mohli vyzkoušet další novou raketu T2000 Wilson, která vznikla ze spolupráce s tenistou Jimmym Connorsem. V současné době spolupracuje značka Wilson například se světově úspěšným hráčem Rogerem Federerem.


Tenisový bag Wilson 100 YEAR TOUR MOLDED 15 bag
U příležitosti 100. výročí značky Wilson vzniklo několik limitovaných produktů, které tuto výjimečnou událost připomínají. V našem e-shopu naleznete například luxusní tenisový bag Wilson 100 YEAR TOUR MOLDED 15 bag, který je opatřený 3D logem Wilson. Bag má 3 hlavní oddělené komory s jednou menší kapsou na uskladnění osobních věcí a samostatnou kapsou na obuv. Součástí této tašky je externě vyjmutelný vak. Vnitřní prostory bagu jsou opařeny unikátními technologiemi Moistureguard a Thermoguard, které dokonale chrání rakety proti okolním teplotám, vodě nebo vlhkosti. Tenisový bag je navíc opatřený také technologií Molded, která zajišťuje vyztužení krajních komor bagu. Vrchní obal bagu je potažený syntetickou kůží, která mu dodává luxusní vzhled.  Do bagu se vám pohodlně vejde až 15 raket! Neváhejte a pořiďte si tento jedinečný tenisový bag z exkluzivní  limitované edice 100 YEAR TOUR MOLDED 15!


Žádné komentáře:

Okomentovat