sobota 30. května 2015

Tenisová tlumítka



Tenisová tlumítka jsou oblíbenou pomůckou profesionálních hráčů a stejně tak jejich funkci ocení i hráči méně zkušení nebo začínající. K čemu vlastně takové tenisové tlumítko slouží a jak vůbec vypadá?

Tenisová tlumítka ( nebo také často nazývána vibrastopy) slouží k pohlcení vibrací tenisové rakety, díky čemuž je hra s raketou o mnoho příjemnější, lépe se drží v ruce a hráče tak nijak při hře neruší. Tenisové tlumítko také dokáže velice spolehlivě tlumit zvonivý zvuk strun rakety při úderu, díky čemuž se opět zvyšuje komfortnost celé tenisové hry.

Pokud tedy budete používat tenisové tlumítko, můžete tak získat výrazně stabilnější, pevnější a jistější odpal bez rušivých elementů. 

Tenisová tlumítka mají malé rozměry a mohou mít různé tvary či barvy. Jejich nabídka je v dnešní době velice široká, a tak si můžete například pořídit stejné tlumítko na raketu, které používá např. Roger Federer nebo Novak Djokovič

Tenisová tlumítka jsou také k dostání s různými motivy a obrázky, které se líbí nejen malým tenistům, ale také dospělým. Asi nejpopulárnější jsou tenisová tlumítka se smajlíky.

Tenisová tlumítka ovšem mohou vypadat také jako tenké pásky, které stačí přivázat na spodní strunu rakety. Existují také hravá tenisová tlumítka, která po nárazu míčku na struny začnou blikat. Stačí pouze zvolit takové tenisové tlumítko, které se vám bude líbit! Uvidíte, že se vám bude hrát o mnoho lépe a radostněji!



Žádné komentáře:

Okomentovat