sobota 9. května 2015

Tenisové rakety HEAD a jejich mimořádný světový úspěch



Tenisové rakety HEAD jsou velice populární mezi úspěšnými světovými hráči, jako je např. srbský tenisový hráč Novak  Djokovič, který má na svém kontě celou řadu úspěchů a řadí se k nejlepším hráčům všech dob.

Unikátní technologie Graphene XT

Tenisové rakety HEAD jsou výjimečné svými prvotřídními technologiemi a použitím materiálů. Například jedinečná technologie Graphene XT, která je integrována do krčku rakety, zajišťuje lepší stabilitu tenisové rakety HEAD a optimalizuje rozložení hmotnosti. Výsledkem je, že raketa HEAD velmi hladce zrychluje a poskytuje snadnější přístup k silným úderům.

Od lyží k tenisovým raketám

Historie tenisových raket HEAD sahá až do roku 1847, kdy byla nejdříve založená společnost Tyrolia se zaměřením na výrobu lyží. Roku 1950 byla firma přejmenována na HEAD Ski Company, Inc. Velice brzo na to se tato značka stala nejprodávanější značkou lyžařského sortimentu v USA i v Evropě. Později se ovšem začala specializovat také na výrobu tenisových raket HEAD. 

Tenisové rakety HEAD na prvních místech světové prodejnosti

Tenisové rakety HEAD jsou na prvním místě ve světových statistikách prodejnosti. Dnes patří HEAD k mezinárodní skupině HEAD NV - nejrychleji se rozvíjející skupina se zaměřením na sportovní zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat