středa 29. dubna 2015

Pořiďte si tenisové oblečení z kolekce Rogera Federera!



Chtěli byste se na tenisovém kurtu cítit jako opravdový profesionál? Pořiďte si stejné tenisové oblečení, které nosí i Roger Federer!

Zajisté si všimli, že světová tenisová jednička Roger Federer si rád potrpí na elegantní sportovní oblečení. Již několik let má totiž uzavřenou obchodní smlouvu s firmou NIKE na oblečení i obuv, a tuto značku prezentuje. Na všech světových turnajích proto můžete Rogera Federera vidět zásadně ve sportovním oblečení značky NIKE.

Roger Federer a firma NIKE

Spolupráce Rogera Federera s firmou NIKE je již od počátku velice úzká. Firma NIKE mu například navrhuje speciálně střižená sportovní saka s vyšitým  erbem a tenisovými raketami, které symbolizují jeho wimbledonské tituly. Nelze přehlédnout, že Roger Federer má také na oblečení své vlastní logo, které je tvořené propojením jeho iniciál R a F. Tímto logem je opatřeno všechno tenisové oblečení z kolekce Rogera Federera.

Široký výběr mimořádně kvalitního sportovního oblečerní z kolekce světové jedničky Rogera Federera! 

Skvělým tipem je např. tenisové tričko Nike Premier RF z kolekce Rogera Federera, které má véčkový střih, je bezešvé, prodyšné a jeho unikátní technologie DroFit zajišťuje, že vaše tělo bude během dny stále suché. Tenisové tričko Nike Premier se pohodlně nosí a je vyrobeno z těch nejkvalitnějších materiálů.

Neváhejte a pořiďte si mimořádně kvalitní oblečené na tenis od značky NIKE a staňte se hvězdou kurtu!

Žádné komentáře:

Okomentovat