neděle 28. června 2015

Tenisový bag WILSON BURN MOLDED 15 pack



Nový tenisový bag WILSON BURN MOLDED 15 pack v oranžové barvě je speciálně navržený pro úschovu a přenášení tenisových raket WILSON BURN. Pokud si tento tenisový bag zakoupíte právě nyní, získáte poštovné zdarma!

Tenisový bag WILSON BURN MOLDED 15 pack má 3 komory a na obou bočních stranách je opatřen speciálním vyztužením MOLDED, které zajišťuje, aby tvar bagu po celou dobu spolehlivě držel. Komory bagu jsou maximálně široké a poskytují tak dostatek místa pro uložení raket i ostatních věcí potřebných pro tenisovou hru. Jedna komora je opatřena technologií THERMOGUARD 2.0, což je malá kapsička s indikátorem a pohlcovačem vlhkosti. Jsou to speciální křemičité gelové granule, které dokážou spolehlivě chránit tenisové výplety před účinky vlhkosti.

Gelové kuličky mění postupně svoji barvu z oranžové na zelenou, a pokud je zabarvení tmavě zelené, je to jasný signál, že je potřeba kuličky obnovit. Jejich obnova je přitom velice snadná a není potřeba kupovat nové pohlcovače vlhkosti. Stačí pouze tyto kuličky vysušit v troubě a můžete je znovu používat.

Žádné komentáře:

Okomentovat