pondělí 20. července 2015

Tenisová raketa Babolat AeroPro Drive Lite French Open 2015

Tenisové rakety Babolat Aero Pro Drive Lite French Open 2015 patří mezi velmi oblíbené a kvalitní rakety, které se pyšní novým designem. Kolekce těchto raket byla inspirována tenisovým turnajem French Open. Svou kvalitou si udržuje dlouhodobou pozici nejpoužívanějších raket na trhu.

Tenisová raketa Babolat AeroPro Drive Lite French Open 2015 Tenisová raketa Babolat Aero Pro Drive Lite French Open 2015 se výrábí ve výrazném designu černé, žluté a oranžové barvy.

S touto řadou tenisových raket Babolat AeroPro dosáhnete požadované síly a spinu, díky aerodynamickému tvaru rámu. Tenisová raketa Babolat AeroPro je navžena pro hráče, kteří hledají rychlost a chtějí mít míč pod kontrolou po celou dobu úderu.

Technologie tenisových raket BabolatAero Pro Drive Lite French Open 2015 je koncentrovaná ve strategických bodech rakety. Vyrobena je v kombinaci karbonových a tungstenových vláken, tzn.pro menší torzi a větší přesnost.

Tlumící systém Cortex – CDS – vše potřebné přenáší do ruky hráče a to díky nové konstrukci držadla této rakety při každém úderu.

Tenisová raketa Babolat Aero Pro Drive Lite French Open 2015 je velmi snadno ovladatelná díky své nízké hmotnosti. Tato tenisová raketa je vhodná pro juniorský a ženský tenis.

Raketa Babolat Aero Pro Drive Lite French Open 2015 je dodávaná vypletená, bez obalu.

Žádné komentáře:

Okomentovat