úterý 29. září 2015

Tenisová raketa Babolat Pure Aero Lite 2016

Vážení zákazníci, rádi bychom Vám představili novinku mezi tenisovými raketami Babolat. Jedná se o nejlehčí tenisovou raketu z řady Babolat Pure Aero, která je vhodná pro středně pokročilé a pokročilé hráče.

Tenisová raketa Babolat Pure Aero Lite 2016
Tato tenisová raketa byla vyrobena na základě nejnovějších technologií, které zaručí větší sílu a spin. Tenisová raketa Pure Aero Lite 2016 Vám nabídne lepší aerodynamiku rámu, která umožní větší razanci úderu a větší rychlost míče a to na základě testů rakety, která má fantastické výsledky.

Díky použité technologii FSI spin zajistí laterální pohyb strun, který je důležitý pro optimální spin a to díky tomu, že využívá užší a otevřenější vyplétání v oblasti sweetspotu. Další použitou technologií je Babolat Aero Modular 2 díky které je tenisová raketa aerodynamičtější a pohyb hlavy je rychlejší a tím se zvýší rychlost míče.

GT Technology, která představuje kombinaci zkřížené vrstvy grafitu a také tenká vlákna tungstenu, které jsou integrované do rámu tenisové rakety.

Tungstenem rozumíme vlákno High-Tech, které se používá například při výrobě raket, letadel apod. Toto vlákno je vysoce ceněné pro svou pevnost. Tato technologie High-Tech poskytne maximální torzní stabilitu, což je zvýšená kontrola a také obnovu energie ve spoji, tím se rozumí dodatečná síla.

Nyní jsme pro naše zákazníky připravili akční nabídku, která se vztahuje na tuto tenisovou raketu Babolat Pure Aero Lite 2016. Více informací naleznete ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat