středa 11. listopadu 2015

Velké slevy na tenisové bagy Wilson, Head, Babolat, Prince

Vážení zákazníci, připravili jsme pro Vás skvělou nabídku tenisových ruksaků, batohů a tašek různých značek. Jedná se o akční nabídku tenisových batohů a tašek značky Wilson, tenisových batohů značky Head, tenisových bagů značek Wilson, Head, Babolat a Prince a dětských setů Wilson a dalších..

tenisový bag PRINCE TOUR TEAM 6 zelený


Dvoukomorové tenisové bagy mají dvě větší komory, kde je možné odděleně přepravovat raketu, tenisové vybavení jako je oblečení a obuv a součástí jsou také kapsičky na drobnosti. Dále může být součástí bagu také termokomora. 

Tenisové bagy je možné nosit jako batoh nebo taška přes rameno. Tenisové bagy mají zesílené dno, které slouží jako ochrana před poškozením. Veškeré dvoukomorové tenisové bagy, na které se vztahuje sleva od značek Wilson, Head, Babolat a Prince naleznete ZDE
 
Připravili jsme pro naše zákazníky mimořádnou akci, kde zákazníci, kteří si objednají zboží nad 1.000,- a uvedou do poznámky slevový kód „poštovné ZDARMA“, mají poštovné zdarma v ČR. Tato nabídka platí do vyprodání zásob a nejpozději do 15.11.2015. Poštovné bude odečteno z faktury a na objednávce se objeví.

Žádné komentáře:

Okomentovat