středa 11. listopadu 2015

Velké slevy na široký sortiment tenisových ruksaků, batohů a tašek různých značek.

Vážení zákazníci, připravili jsme pro Vás skvělou nabídku tenisových ruksaků, batohů a tašek různých značek. Jedná se o akční nabídku tenisových batohů a tašek značky Wilson, tenisových batohů značky Head, tenisových bagů značek Wilson, Head, Babolat a Prince a dětských setů Wilson a dalších..

Jedná se o dětský set tenisové rakety Wilson Juice (ve velikosti 21, 23 nebo 25) a tenisového batohu Wilson Match JR Backpack v růžovém a modrém provedení. Tenisová raketa Wilson Juice je inspirována nejen svým designem raketou pro dospělé. Je vhodná pro začínající a středně pokročilé mladé hráče. Dětský batoh Wilson je velmi kvalitní a na přední straně je velké logo Wilsonu. Batoh má vyztužená záda a dno, je vybaven kapsou na tenisovou raketu a další velkou kapsu, která je opatřena dalšími kapsičkami na drobnosti. 
Set Wilson 25 růžový - raketa JUICE 25 a batoh Match JUNIOR růžový

Set Wilson 25 růžový - raketa JUICE 25 a batoh Match JUNIOR růžový

 
Set Wilson 23 modrý - raketa JUICE 23 a batoh Match JUNIOR modrý

Set Wilson 23 modrý - raketa JUICE 23 a batoh Match JUNIOR modrý

Náš sortiment je velmi kvalitní a bohatý na veškeré tenisové oblečení značek Wilson, Asics, Fisher, Nike, ..Jistě si vybere každý z Vás. Tenisové zboží, které nabízíme Vám poskytne maximální komfort.
Připravili jsme pro naše zákazníky mimořádnou akci, kde zákazníci, kteří si objednají zboží nad 1.000,- a uvedou do poznámky slevový kód „poštovné ZDARMA“, mají poštovné zdarma v ČR. 
Tato nabídka platí do vyprodání zásob a nejpozději do 15.11.2015. Poštovné bude odečteno z faktury a na objednávce se objeví.


Žádné komentáře:

Okomentovat