sobota 12. prosince 2015

Vánoční výprodej dětské tenisové obuvi

Vážení zákazníci, připravili jsme pro Vás jedinečnou vánoční nabídku na dětskou tenisovou obuv od značky Wilson a Asics.

Dětská tenisová obuv Wilson NVISION Envy Junior , která je v bílo-růžovém provedení je vhodná pro všechny druhy povrchů i pro antuku. Tenisová obuv zajistí Vašim dětem výbornou stabilitu nohy a reakční rychlost během hry a výborné odlumení. Její jedinečná a jednodílná konstrukce obuvi zajistí vynikající herní komfort a stabilitu.
http://tenislife.cz/detska-tenisova-obuv--c83/wilson/detska-tenisova-obuv-wilson-nvision-envy-junior-bilo-ruzova-wrs319540-p2441.html?keywords=Wilson%20NVISION%20Envy%20Junior


Dětská tenisová obuv Wilson Envy JR , kterou nabízíme v černo-žlutém provedení je vhodná pro všechny druhy povrchů i pro antuku. Tato dětská tenisová obuv Wilson Envy JR zajistí výbornou stabilitu nohy a také správné odtlumení, výborný herní komfort a především stabilitu. 

http://tenislife.cz/detska-tenisova-obuv--c83/wilson/detska-tenisova-obuv-wilson-envy-jr-cerno-zluta-wrs319560-p2168.html?keywords=Wilson%20Envy%20JR

 
Dětská tenisová obuv Asics Gel Solution Speed 2 GS , která je v modro-zeleném provedení je juniorskou verzí dospělé závodní boty Gel Solution Speed. Dětská tenisová obuv je velmi lehká, rychlá a je vybavena perfektním gelovým odtlumením. Je velmi oblíbená mezi mladými závodními hráči, díky maximální přilnavosti podrážky. 

dětská tenisová obuv Asics Gel Solution SPEED 2 GS

Bohatý sortiment, který nabízíme je velmi kvalitní a naleznete v něm veškeré tenisové oblečení značek Wilson, Asics, Fisher, Nike, ..Tenisové zboží Vám poskytne maximální komfort. Stačí si jen vybrat.
 
Připravili jsme pro naše zákazníky i mimořádnou akci, kde zákazníci, kteří si objednají zboží nad 1.000,- mají poštovné zdarma v ČR. 

Tato nabídka platí do vyprodání zásob a nejpozději do 18.12.2015.

Žádné komentáře:

Okomentovat