středa 27. ledna 2016

Tenisová obuv Nike ZOOM Vapor 9.5 Tour

Vážení zákazníci, rádi bychom Vám představili novinku tenisové obuvi Nike. Jde o pánskou tenisovou obuv Nike ZOOM VAPOR 9.5 TOUR v bílo-zeleném provedení, svršek má s technologií adaptivního přizpůsobení s lehkými textilními materiály. Vyznačuje se zejména vysokou odolností v oblasti špičky a také na boční straně. Nike Zoom Air v patě a mezipodešev z materiálu Phylon. Kaučuková podešev Nike XDR Vám zaručí vynikající pohyb na kurtu a je vhodná pro všechny druhy povrchů.


Dále pak tenisové kraťasy Nike CourtGraphic v bílé barvě s velice atraktivními barevnými pruhy v přední části. Kraťasy jsou delší a v pase jsou opatřeny širokou gumou a navíc šňůrkou na stažení. Kraťase jsou velmi pohodlné, což oceníte při hře.


K tomuto setu se skvěle hodí tenisové triko Nike DriFit v zelené barvě. Jedná se o měkké funkční triko z velmi prodyšného materiálu, opatřeného technologií DriFit, která odvádí pot od pokožky a udržuje ji suchou.


Z naší nabídky si jistě vybere každý z Vás pěkný kousek, který udělá radost. Veškeré zboží máme vždy skladem.

Neváhejte se podívat i na další novinky našeho e-shopu. Vybere si zaručeně každý. Naše zboží disponuje vysokou kvalitou.

Žádné komentáře:

Okomentovat