čtvrtek 18. února 2016

Výprodej tenisových batohů Prince a Head

Vážení zákazníci, připravili jsme pro Vás jedinečnou výprodejovou nabídku tenisové batohy značek Prince a Head. 

Tyto batohy si nyní můžete pořídit za velmi zvýhodněné ceny.

Tenisový batoh PRINCE Tour Team Backpack v zelené barvě. Jedná se o sportovní batoh, který je možné využít nejen na tenis, ale i na squash nebo badminton. Je vybaven kapsami pro všestranné využití. Tenisový batoh Prince Vás zaujme nejen svým moderním designem, ale má spoustu praktických prvků a mnoho nadstandardních funkcí, které zajisté oceníte. Tenisový batoh Prince je vyroben z voděodolného materiálu, který odolá i náročným podmínkám. Batoh byl navržen s velkou péčí, aby uspokojily veškeré potřeby tak, aby splnily všechny nároky jak profesionálních, tak rekreačních a klubových hráčů. 
 
http://tenislife.cz/tenisove-tasky,ruksaky-batohy-c39/prince/tenisovy-batoh-prince-tour-team-backpack-zeleny-p2003.html?keywords=prince


Dále v naší speciální nabídce naleznete tenisový batoh Head Rebel Backpack 2015 v černo-oranžovém provedení. Jedná se o sportovní batoh, který je určený pro přenos tenisové, squashové nebo badmintonové rakety. Batoh má speciální vyztužené oddělení, které slouží pro přenos raket. Tenisový batoh Head Rebel Backpack 2015 je vyrobený z velmi lehkých a kvalitních materiálů. Součástí batohu je i zvláštní oddělení na boty a další speciální přepážku, která slouží na drobné příslušenství.

Tenisový batoh Head Rebel Backpack 2015


Sortiment, který nabízíme je velmi kvalitní a bohatý. Naleznete v něm veškeré tenisové oblečení značek Wilson, Asics, Fisher, Nike, ..Tenisové zboží, které nabízíme Vám poskytne maximální komfort.

Žádné komentáře:

Okomentovat