čtvrtek 25. února 2016

Novak Djokovič vyhrál letošní Australian Open stenisovou raketou Head SPEED PRO XT

Srbský tenista Novak Djokovič vyhrál po šesté v historii Australian Open, kdy ve finále porazil Andyho Murraye ve třech setech, 6:1, 7:5 a 7:6. Ve finále porazil Murraye, po jedenácté z dvanácti vzájemných duelů. 
Jedenáctým singlovým triumfem na turnaji velké čtyřky vyrovnal historické tabulky Björna Borga a Roda Lavera a na rekordmana Rogera Federera ztrácí šest titulů singlu. Sám Djokovič po zápase prohlásil, že může vyhrát každý zapas a v posledních 15 měsících hraje nejlepší tenis svého života.

Šestým triumfem v Milbourne vyrovnal rekord australana Roye Emersona a jak sám řekl, je to neuvěřitelný pocit přepsat historii a vyrovnat rekord jednoho z nejlepších hráčů všech dob.

Po letošním finále šampion Djokovič poklekl na modře zbarvený povrch a políbil jej a na své šťastné místo několikrát poklepal.

Celým turnajem srbský tenista procházel bez problémů, když pouze v osmifinále svedl pětisetovou bitvu s francouzským tenistou Simonem a v semifinále až překvapivě snadno zdolal Rogera Federera.

Vítězný turnaj sehrál s tenisovou raketou Head SPEED PRO XT, kterou si sám Novak Djokovič schválil. Tato tenisová raketa je ideální pro silné a pokročilé hráče, díky technologii SPEED. Tato tenisová raketa, stejně jako předchozí verze je snadno manipulovatelná a má působivou úroveň stability. Nová technologie XT umožní ještě optimálnější přerozdělání hmotnosti rukojeti s hrotem. Jedná se o lehčí verzi, než byla předchozí.

Pokročilým hráčům nabízí tato raketa osvědčenou technologii, která poskytuje více švihu, přidaný výkon, méně námahy a navíc poskytuje poměr mezi výkonem a přesností. Tuto ještě rychlejší tenisovou raketu s maximální přesností a ovladatelností doporučujeme především zkušeným a profesionálním hráčům.

HeadGraphene XT je velmi osvědčenou technologií, která je integrovaná do krčku rakety a tím se stává silnější a stabilnější. Veškeré technologie, které byly použity při výrobě této tenisové rakety dodá každému Vašemu úderu extra švih. Na výrobu této rakety byly použity nejlehčí a nejsilnější materiály na světě a jsou o 30% propracovanější. Poskytnou vylepšený přenos hmotnosti a také perfektní manévrovatelnost. Soupeř tak nemá šanci a tohoto využil Novak Djokovič právě na Australian Open 2016.
tenisová raketa HEAD Graphene XT SPEED PRO 2015

Žádné komentáře:

Okomentovat