čtvrtek 10. března 2016

Vítězný titul si z Australian Open 2016 odvezla Angelique Kerberová

Titul v ženské dvouhře si z Australian Open 2016 překvapivě odvezla Angelique Kerberová z Německa, která ve skvělém finále zdolala největší favoritku Serenu Wiliamsovou, která na své cestě do finále deklasovala Marii Šarapovovou a v semifinále polku A. Radvanskou přitom Kerberová v prvním kole byla málem vyřazena, když odvracela mečbol japonky . Poté se rozehrála ke svělým výkonům. Ve finálové bitvě slaví své první vítězství na grandslamu. 
 
Letošní titul z Milbourne je první pro Německo od roku 1999, kdy ho dosáhla Graffová.
Teď si to hlavně užij“ řekla při blahopřání Serena Wiliamsová ještě na kurtu.
Kerberová udělala celkem třináct chyb oproti čtyřiceti šesti zaváháními soupeřky. Vyhrála po dvou hodinách a osmi minutách.
Po vítězném finále německá tenistka odhodila raketu a rozplakala se štěstím.
Kerberová vyhrála svůj první Australian Open s tenisovou raketou Yonex Angelique Kerber VCORE SI 100 300 G Flash v oranžové barvě. Ve vypjatých a těžkých zápasech, zvláště ve finále, kde je potřeba se spolehnout na maximální a nejlepší vybavení a mít tak podporu nejnovějších technologií při výrobě tenisových raket Yonex. Právě tyto technologie mohou rozhodnout při vyrovnaném zápase ve prospěch hráče. Tenisová raketa Yonex V Core Si je perfektně vyvážená a tím tak vytváří potřebnou sílu. Středně velké hlavy tenisové rakety umožňují vysokou kontrolu a zvýšení zákrutu. Nové technologie V Core Si zvýší zrychlení míče. Technologie Isometric, kde jsou stejně dlouhé podélné i příčné struny dosahují větší stabilitu hlavy, což je zesíleno v oblasti krku rakety. Další technologie je BT hybridní technologie strun, což umožňuje delší dobu kontaktu s míčem. Poskytuje větší a vyjímečný výkon odstřeďování. Pro lepčí tenisový zážitek můžete použít inteligentnísenzor od firmy Sony, kde můžete analyzovat svou hru v reálném čase, stejně jako Angelique Kerberová. S tímto senzorem můžete analyzovat svou hru i s těmi nejlepšími. Podělte se takto o své výsledky i s přáteli. 

Tenisový senzor Sony Smart Tennis Senzor
Pro více informací klikněte ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat