středa 30. března 2016

Velké slevy na tenisové bagy Wilson

Vážení zákazníci, připravili jsme pro Vás skvělou nabídku na tříkomorové tenisové bagy Wilson. Jedná se o akční nabídku tenisových batohů a tašek značky Wilson. Tenisové bagy jsou základním vybavením každého tenisty a slouží jako ochrana tenisových raket, dále jako úložiště veškerého příslušenství hráče, které potřebujete na tréninku nebo turnaji. Tenisové bagy Wilson nabízí nejen neobyčejný komfort při nošení, ale i dostatečný prostor pro kompletní tenisové vybavení. Tenisové bagy je možné nosit jak přes rameno, tak i na zádech. 
 
Doporučujeme Vám tříkomorový tenisový bag Wilson Tour V 15 Pack v krásné červené barvičce. Tenisový bag je určen pro profesionální i pro hráče všech úrovní. Je dimenzován tak, aby se do něj vešlo až 15 tenisových raket. Tenisový bag představuje patent technologie Wilsonu. Tenisový bag je opatřený velkou hlavní přihrádkou se zakřivenými otvory, které usnadní tenisovým hráčům přístup k zařízení. Dále pak Thermoguard prostorem, které chrání tenisové vybavení před extrémními teplotami. Střední raketový prostor slouží pro skladování raket, oblečení a dalšího vybavení tenisty. Moisture Guard je prostor, který chrání tenisové vybavení před poškozením vlhkosti. Součástí jsou další kapsy s vnitřní přihrádkou na zip k uložení menších předmětů, dále velká kapsa na tenisovou obuv a oblečení. Tento tenisový bag si prostě zamilujete.
Tenisový bag Wilson Tour V 15 Pack červený

Širší nabídku tenisových bagů Wilson za bezkonkurenční ceny naleznete ZDE
 
Připravili jsme pro Vás také mimořádnou akci, kde zákazníci, kteří si objednají zboží nad 1.500,- mají poštovné zdarma v rámci ČR. Tato nabídka platí do vyprodání zásob. Poštovné bude odečteno z faktury avšak na objednávce se objeví. Poštovné zdarma neplatí pro tenisové míče.

Žádné komentáře:

Okomentovat