neděle 24. dubna 2016

NIKE MILUJE BARVY!! Luxusní Federerovky jen za 2.790,-


Vážení zákazníci, jarní tenisová sezóna je za dveřmi a my jsme pro Vás připravili jedinečnou nabídku tenisové obuvi Nike v krásných barevných kombinacích. Sortiment, který nabízíme je velmi bohatý a zajisté si každý vybere vhodnou tenisovou obuv, která Vám bude maximálně vyhovovat Vám, či Vašim dětem.

Rádi bychom Vám doporučili pánskou tenisovou obuv Nike Zoom Vapor 9.5 Tour Red v krásné oranžové barvě. Jedná se o tenisovou obuv s lehkým a prodyšným textilním svrškem, který je tím nejlepším parťákem pro všechny povrchy. Technologie Dynamic Fit obepíná střed chodila a tak podporuje klenbu. Další použitou technologií je Nike Zoom Air, která je umístěna v patě a tak perfektně odpruží každý Váš krok. V oblasti paty je TPU zpevňující rámeček, díky kterému bude Vaše noha v botě pergektně upevněná i při rychlejších úkrocích. Povrch boty je textilní a tak je výborně prodyšný. Tenisová obuv má pružné drážky, které jsou umístěné po obvodu boty a zlepšují ohebnost a přirozený pohyb chodidla. Budete se cítit jako v bavlnce.


Tenisová obuv Nike ZOOM VAPOR TOUR 9.5 Clay 631457-800 oranžová
  
V jarní nabídce najdete také tenisovou obuv Nike Zoom Vapor 9.5 v neonově žluté barvě. Tenisovou obuv s antukovou podrážkou obul Roger Federer při turnajích jako například US Open 2015. Díky nízkému profilu podrážky Vám tato obuv poskytne famózní trakci a nebudete přepadávat ani při rychlejších úkrocích. Systém Nike Air v patě ochrání Vaši nohu i před velkými otřesy. Tenisová obuv je velmi lehká a tak ji na noze téměř neucítíte. Teplotní komfort Vám zajistí velmi důmyslný systém ventilace především ve šněrování.
tenisová obuv NIKE ZOOM VAPOR 9.5. TOUR neonově žlutá

Připravili jsme pro Vás také mimořádnou akci, kde zákazníci, kteří si objednají zboží nad 1.500,- mají poštovné zdarma v rámci ČR. Tato nabídka platí do vyprodání zásob a nejpozději do 17.4.2016. Poštovné bude odečteno z faktury avšak na objednávce se objeví. Poštovné zdarma neplatí pro tenisové míče.

Žádné komentáře:

Okomentovat