úterý 15. března 2016

Nike miluje barvy! Juniorské tenisky již od 1.130,-- Kč

Vážení zákazníci, jarní tenisová sezóna je za dveřmi a my jsme pro Vás připravili jedinečnou nabídku dětských tenisek Nike v krásných barevných kombinacích. Sortiment, který nabízíme je velmi bohatý a zajisté si každý vybere vhodnou tenisovou obuv, která Vám bude maximálně vyhovovat Vám, či Vašim dětem.

Rádi bychom Vám doporučili dětské tenisky Nike Vapor Court GS 2016 v různých barevných variantách jak pro dívky, tak chlapce. Tyto tenisky nabízí Vašim dětem optimalizované pohodlí a dlouhodobou stabilitu na zemi, lehké odpružení. Jsou vybaveny technologií Dynamic Fit pro vynikající údržbu. Tento model splňuje veškeré požadavky, které jsou kladeny na juniorské tenisky. Svršek boty je složen z několika materiálů pro pohodlné nošení. 

Dětská tenisová obuv Nike City Court 7 GS 2016


V jarní nabídce najdou Vaše děti i perfektní kousky oblečení značky Nike, jako například dívčí kraťasy Nike Pro Training Short v modré barvičce, které mají velmi pohodlný střih a jsou vhodné nejen pro tenisové sporty. 

Dívčí kraťasy Nike Pro Training Short


K těmto šortkám se perfektně hodí funkční dívčí triko Nike Contour také v modré barvě, které je opatřeno technologií Dry-Fit pro odvádění potu od pokožky. 

Dívčí tričko Nike Contour


Připravili jsme pro Vás také mimořádnou akci, kde zákazníci, kteří si objednají zboží nad 1.500,- mají poštovné zdarma v rámci ČR. 

Tato nabídka platí do vyprodání zásob a nejpozději do 20.3.2016. Poštovné bude odečteno z faktury avšak na objednávce se objeví. Poštovné zdarma neplatí pro tenisové míče.

Žádné komentáře:

Okomentovat