pondělí 24. srpna 2015

Tenisová raketa Head Graphene XT Spedd 2015

Chcete si zakoupit kvalitní tenisovou raketu a nevíte si rady s výběrem? Obraťte se na naši společnost Tenislife, která Vám velmi ráda poradí a doporučí vhodné řešení výběru tenisové rakety.
Tenisová rakety Head Graphene xt speed mp 2015
Tenisové rakety Head používají jak přední tenisové hvězdy, kluboví hráči, tak i rekreační tenisté. Vyznačují se výbornou kvalitou, technologiemi a maximálním přizpůsobením.

Rádi bychom Vám představili tenisovou raketu Head Graphene XT Speed 2015, která se vyznačuje velkou rovnováhou výkonu a přesností. Při výpletu 300 g je tato raketa ideální pro středně pokročilé hráče, kteří chtějí regulovatelný výkon. Tato raketa je též vhodná pro pokročilé hráče.

Tenisová raketa Head Graphene XT Speed MP 2015 s technologií Graphene XT v kombinaci s otevřeným vzorem výpletu dělá z této tenisové rakety jedničku ve výběru mezi univerzálními hráči.

Tenisové rakety Head jsou špičkou světového trhu a jsou svědky několika úspěšných turnajů jako je např. Australian Open v roce 2001.

V současné době hrají s těmito raketami Head světoví hráči jako je Novak Djokovic, Maria Sharapova, Andy Murray, Tomáš Berdych a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat